Welkom...!

Bij Cortijo Los Almendros; het meest authentieke huis van Andalusie met adembenemend uitzicht! Hier vind je, vlak bij de de mediteraine kust, de rust van 'de campo' (het platteland) gecombineerd met luxe, comfort en historie. Maar laten we ons eerst even voorstellen. Wij zijn Adriaan en Janine uit Utrecht en hebben in het jaar 2000 in een natuurgebied bij Frigiliana deze 250 jaar oude boerderij gekocht. Toen we het zagen waren we er meteen verliefd op. Het is onze bedoeling om hier in de toekomst samen oud te gaan worden, maar totdat het zover is, willen wij het nog graag verhuren.

Het rolstoelvriendelijke huis is compleet op zo origineel mogelijke manier gerestaureerd. Je waant je in het oude Spanje maar tegelijkertijd voldoet het huis aan alle moderne gemakken waaronder airco en Wi-Fi. Het huis ligt aan een rustig weggetje, waardoor het erg toegankelijk is en een ideale uitvalsbasis vormt om deze mooie provincie te verkennen. Het ligt midden in een natuurpark, op loopafstand van enkele leuke restaurantjes en binnen een kwartiertje sta je op het strand.

Hou je van het echte Spanje of wil je die sfeer juist een keer proeven? Dan is het zeer aan te bevelen ons huis een keertje te huren. Op deze site vind je alle informatie die je nodig hebt om te besluiten of het wat voor je is. Meer informatie kun je opvragen door mail te sturen of telefonisch contact met ons op te nemen via 06-25032725.